Demanar més informació sense compromis.

Accepto els termes legals

Ompli tots els camps

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: COMERCIAL SERVICIOS, SCP. Finalitat: Donar compliment a les sol·licituds d'informació realitzades pels usuaris, realitzar perfilats sobre la base de la informació que facilitin els usuaris per poder oferir serveis personalitzats. Desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions als usuaris (en cas que ens autoritzin a fer-ho) oferint serveis del seu interès. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: COMERCIAL SERVICIOS, SCP i terceres entitats, principalment asseguradores a fi de poder oferir a l'usuari productes amb les millors condicions adaptades al seu cas. Proveïdors legitimats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional. També es pot instar reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

< Tornar

GarantiPremium garantia mecànica de 3 Anys

FECAVEM , ATLANTICA GARANTÍA i COMERCIAL SERVICIOS, han establert un acord de col·laboració amb el qual poder oferir als associats la solució per garantir la mecànica dels vehicles oferts VO amb un producte únic, altament competitiu i especialitzat que augmenta sens dubte les possibilitats de venda al diferenciar al venedor del vehicle dels seus competidors , per oferir una garantia mecànica única en el mercat de 3 anys .

GarantiPremium de Atlantica Garantía per Fecavem”, sens dubte projecta com a líder en vendes a l’associat que ofereix aquesta garantia mecànica única i de qualitat de 3 anys, aportant així la màxima tranquil·litat al comprador.

GarantiPremium de Atlantica Garantía per Fecavem”, ofereix la Garantia Mecànica Comercial més completa, adaptant-se a les necessitats d’exigència i transparència requerides en cada cas.

GarantiPremium de Atlantica Garantía per Fecavem”, gestiona les faltes de conformitat, proporcionant l’assessorament tècnic i legal adequats.

GarantiPremium de Atlantica Garantía per Fecavem”, és el valor afegit de qualitat, professionalitat i servei que ofereix l’establiment venedor agremiat.

GarantiPremium de Atlantica GarantÍa per Fecavem”, elimina els problemes de la post-venda

Model de contracte de compre i venda recomanat per Fecavem, per a una millor gestió de venda :

>Contracte de compravenda per a consumidors / català /castellà

>Contracte de compravenda ordinari / català / castellà